Чанинг Тейтъм финализира развода си с бившата си съпруга Джена Дюан преди едва два месеца. Двамата обявиха раздялата си още преди около година. За това време актьорът не бе забелязан с други жени, но името му в последно време все по-усилено се спрягаше с една дама, за която най-малко очаквахме, че може да е следващата му половинка.

Тази седмица Чанинг Тейтъм и Джеси Джей направиха своята официална премиера като двойка. Те бяха засечени по лондонските улици от фотографи, които със сигурност са останали приятно изненадани. А влюбените гълъбчета видимо вече нямат никакво намерение да крият, че са заедно.

Облечени спортно, но от глава до пети в маркови и доста скъпи дрехи, актьорът и певицата се разхождат в английската столица хванати за ръце и гледайки се един друг право в очите. Отдалеч им личи, че ги е нацелила стрелата на Купидон.

И не просто са влюбени, а отношенията им стават все по-сериозни. От миналия септември Тейтъм посещава всички концерти на своята любима и е нейният най-голям фен. А сега той дори е запознал и дъщеря си с Джеси, явно с ясното намерение, че е намерил в нейно лице новата си любов.

Междувременно в интернет пространството се появиха редица коментари, че Чанинг явно има своя тип жени и Джена, и Джеси спадат към него. Наистина, между двете има известни прилики, което не е особено изненадващо, пише News.com.au.

Чанинг Тейтъм вече е свободен мъж

Чанинг Тейтъм вече е свободен мъж

Социалните мрежи могат и да разделят

Бившата и настоящата любима на Тейтъм обаче не искат да бъдат забърквани в някакви сложни любовни фигури. Доскорошната госпожа Тейтъм изрази своите симпатии към наследницата си в сърцето на актьора, а Джеси Джей заяви, че е грозно да я сравняват с Джена.