На 11 октомври Cardi B отбеляза своя 27-и рожден ден. Най-голямата изненада по случая със сигурност дойде от нейния съпруг Offset, който й подари поредния огромен пръстен с още по-голям диамант във формата на сърце.

А след скромното, но изискано празненство в семеен кръг двамата влюбени се отдадоха на далеч по-палави забавления.

Дестинацията на ваканцията, която е продължение на празненствата за рождения ден на Cardi B, са предпочитаните от звездите острови Търкс и Кайкос.

Двамата изпълнители не спират да публикуват снимки и истории в Instagram, от които разбираме, че не са сами, а в приятелска компания. Част от нея е и сестрата на Cardi B - Хенеси Каролина, която също сподели кадри от щурите вечери.

Открадват си обаче своите мигове на усамотение не само в къщата, в която са отседнали, а и в океана. Карането на джет е комбинирано с редовна размяна на целувки и прегръдки, като понякога помежду им става прекалено горещо за социалните мрежи. Личи си, че химията е на лице.

Джетът не е единственото забавление за съпрузите, които си подариха и разходка с offroad джипове. Cardi B пък не пропусна да демонстрира както танцувалните си умения от времето, когато е била стриптизьорка, така и фигурата си по бански за 500 долара.