Много от феновете на Брус Уилис вероятно все още не могат да приемат факта, че повече никога нямат да видят любимия си актьор в нови роли. През март 2022 г. той обяви, че се оттегля от актьорството заради тежко заболяване, което би му попречило да играе нормално.

Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и семейната коледна снимка на актьора с петте му деца

Семейната снимка на Брус Уилис с двете му жени и петте му деца

Нека Коледата да започне

Брус разкри, че е диагностициран с болестта афазия, която представлява увреждане на способността да възпроизвежда и/или разбира чужда реч. Диагноза, която е изпитание не само за него, но и за цялото му семейство.

И въпреки че няма да го видим повече на голям екран, винаги се радваме, когато се появи някоя семейна снимка в с него в социалните мрежи - като кадрите от Коледа. Тогава видяхме Брус Уилис в компанията на бившата си съпруга Деми Мур и децата им Румър Уилис (34 г.), Скаут Уилис (31 г.) и Талула Уилис (28 г.), и настоящата си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин (8 г.) и Мейбъл (10г.).

Преди броени дни, най-малката му дъщеря от Деми Мур реши да сподели няколко кадъра с феновете си и да демонстрира колко добре се чувства баща ѝ и как двамата се забавляват заедно. Виждаме как носителят на Златен глобус, прави смешни физиономии, докато позира с Талула Уилис.

"Драматичен клуб на високо ниво и житейски умения, стискам палци и ям зеленчуци тази седмица", написа Талула под кадрите.

На първата снимка Брус прави глупава физиономия, докато дъщеря му очевидно умира от смях. Във "втори дубъл" двамата сочат пръстите на краката си и правят драматични изражения, като Талула е сложила ръката си върху тази на баща си.

Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и новината, че дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур ще става майка

Брус Уилис и Деми Мур ще стават баба и дядо

Румър Уилис очаква първото си дете

Наскоро Румър Уилис обяви, че майка й и баща й ще стават баба и дядо, тъй като тя и приятелят й Дерек Ричард Томас очакват първото си дете. Източник каза на People каза, че Брус е "щастлив да стане дядо", добавяйки: "Той обича да има голямо семейство."