Около семейството на Брус Уилис винаги се случва нещо интересно. А и да не се случва интересът е висок, защото актьорът продължава да бъде сред най-популярните в света.

Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и семейната коледна снимка на актьора с петте му деца

Семейната снимка на Брус Уилис с двете му жени и петте му деца

Нека Коледата да започне

Една от дъщерите му - Румър Уилис, през последните месеци използва профилите си в социалните мрежи, за да провокира и показва колко е секси. А едва преди месец от профила ѝ в Instagram стана ясно, че излиза с фронтмена на Vista Kicks Дерек Ричард Томас.

Тогава обаче не беше ясно от колко време двамата са заедно, но се смяташе, че е от поне няколко месеца. Явно любовта им е доста силна, защото отново от профила на Румър в Instagram разбираме, че тя е бременна и ще става майка.

34-годишната певица и актриса сподели няколко снимки, на които се вижда бременното ѝ коремче. А на тях е и Дерек Ричард Томас, който показва любовта си към нея. За момента не знаем кога се очаква Брус Уилис и Деми Мур да станат баба и дядо, защото Румър не дава повече конкретика.

Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и това ли е новото гадже на дъщерята на Брус Уилис

Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

Румър Уилис е по-влюбена от всякога

Но това ще бъде първо внуче за двамата, а изглежда, че 60-годишната Мур е доста развълнувана, защото и тя сподели снимките на дъщеря си и написа, че няма търпение да започне ерата ѝ като баба.