С наближаването на коледните празници всички започваме да си правим планове как да прекарваме повече време със семейството. И холивудските звезди не са изключение. Този сезон те отново започват да ни показват как коледният дух малко по малко започва да ги завладява.

Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и влошава ли се състоянието на актьора

Влошава ли се състоянието на Брус Уилис

И на какво се надява семейството му

По време на празници най-много се замисляме за това колко ценно е семейството и как неговата подкрепа може да ни даде сила да преодолеем всякакви предизвикателства.

Не се и съмняваме, че именно близките на Брус Уилис продължават всеотдайно да го подкрепят и да му помагат в битката с афазията. Заболяването уврежда способността на човек да говори и заради това актьорът се оттегли от професията си. Новината семейството му обяви през март с изявление и пост в Instagram.

"Това е наистина предизвикателен момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата неспирна любов, състрадание и подкрепа", бяха тогава думите на семейство Уилис.

Сега, повече от половин година по-късно, то още веднъж показва сплотеността си в нов пост в Instagram. Снимката е просто като за коледна картичка.

Брус Уилис е заобиколен от бившата си съпруга Деми Мур и децата им Румър Уилис (34 г.), Скаут Уилис (31 г.) и Талула Уилис (28 г.), както и от настоящата си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин (8 г.) и Мейбъл (10г.).

"Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Влизаме в празнично настроение!", пише Деми Мур, която е качила семейния кадър пред украсената коледна елха в Instagram. Ема Хеминг пък е споделила поста с пожелание за весели празници.

Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и това ли е новото гадже на дъщерята на Брус Уилис

Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

Румър Уилис е по-влюбена от всякога

Други знаменитости също изглежда са се разчувствали от трогателната снимка и са коментирали с мили думи и пожелания за празниците, пише Е! News.