През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от актьорството заради здравословни проблеми. След обявяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, така и за цялото му семейство, трудните моменти за съжаление започнаха.

Брус Уилис, танцът с дъщеря му Мейбъл Рей и как се забавлява актьорът след диагнозата

Ето какво прави Брус Уилис след коварната диагноза

Безценни моменти със семейството

Феновете на актьора обаче успяха да следят живота и благосъстоянието му чрез присъствието на съпругата му Ема Хеминг в социалните мрежи. Последната й публикация на двамата, която се появи в Instagram-а на Ема обаче със сигурност беше доста неочаквана.

Тя сподели серия от снимки на двамата от фотосесията им за корицата на W Magazine в чест на 50-годишнината на списанието.

И определено успя да разгорещи страстите с тази стара, но позабравена фотосесия от 2009 г. Виждаме Брус и Ема не само в много провокативни визии, но и в още по-провокативни и дори палави пози. 

Ема намекна за секси характера на снимките, като написа: "Честита 50-та годишнина W Magazine. Обикновено сме доста благоразумна двойка, освен в случаите, когато не сме."

Ема Хеминг, Брус Уилис, афазия и как преодолява тя тежките моменти след диагнозата на актьора

Най-тежкият момент за жената на Брус Уилис

Ема Хеминг за трудностите след заболяването на актьора

За разлика от Брус Уилис, Ема Хеминг говори открито за заболяването на съпруга и най-вече за това как се отразява и на собственото ѝ психично здраве, припомнят от Hello. По всичко обаче личи, че тя е силна и борбена жена, която не се страхува да се изправя пред предизвикателствата на живота и знае как да ги преодолява.