В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а снимките й в социалните мрежи не остават без търсеното от нея внимание.

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис създава впечатление, че няма проблеми с голотата и доста често говори за това колко е важно да обичаме себе си, независимо как изглеждаме. Тези заключения често са придружени от снимки в оскъдно облекло.

С една от последните обаче Румър изпраща съвсем друго послание. А именно, че е намерила любовта в лицето на музиканта Дерек Ричард Томас. Румър използва профила си в Instagram, за да качи няколко сладки техни снимки.

34-годишната актриса и фронтменът на Vista Kicks позират в гората, където компания им прави едно куче. Двамата изглеждат много щастливи, докато се гледат влюбено, като на някои от кадрите дори се целуват.

Деми Мур, Румър Уилис, Талула Уилис, Скаут Уилис и снимката на актрисата и дъщерите й по бански

Когато Деми Мур и дъщерите ѝ останат по бански

Секси комбинация

Въпреки че официално не е ясно от колко време са заедно, от Hollywood Life припомнят, че вероятно е поне от няколко месеца. Румър изказа възхищението си музиката на Дерек в публикация в Instagram през май, където тя нарече него и групата му The Hail Maries "най-талантливите певци и автори на песни, които съм чувала от много дълго време (може би някога)".

Дерек пък сподели обща снимка с Румър в публиката, докато гледат концерт на Rolling Stones, когато й пожела честит рожден ден през август.

"За краткото време, откакто сме заедно, ти изпълни живота ми с радост и мир. Всичко е толкова лесно с теб. Пеем, танцуваме, свирим и най-вече се смеем. Благодаря ти, че те има. Ти си вълшебен човек, толкова се радвам, че се появи в живота ми", написа през лятото музикантът.