Докато са в трескава подготовка за сватбата си, до която остават по-малко от два месеца, Бруклин Бекъм и Никола Пелц са се заели с и друга важна промяна в живота си. Въпреки че едва от няколко месеца обитават настоящия си дом, те са в търсене на нов, в който да живеят като законни съпруг и съпруга.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Нелсън Пелц и какво не знаем за семейството й

Какво не знаем за семейството на Никола Пелц

Скоро ще станат рода с Бекъмови

Миналата година най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм се премести за постоянно зад океана, за да бъде със своята любима. Те заживяха в луксозно имение в Лос Анджелис, което обаче сега са решили да продадат. Обявената цена е 10 999 999 долара, с половин милион повече от сумата, която те платиха за имота преди няма и година.

Двамата не се притесняват, че няма да има кой да купи имението, познато като OM House, защото към него винаги е имало сериозен интерес. И той е напълно оправдан, тъй като къщата разполага с пет спални, пет бани, огромни прозорци с прекрасна гледка, както редица екстри като стая за масаж, сауна, парна баня и кът за медитация на покрива.

Имението привлича вниманието и с голям, опушен кварцов кристал на входа, чиято цел е да "пречисти и неутрализира нежеланата енергия", за да цари в този луксозен дом мир и разбирателство.

Въпреки че много харесват настоящия си дом, Бруклин и Никола са се решили на тази стъпка, за да заживеят в Маями. Според тях това ще им позволи да бъдат "по-гъвкави", както и по-близо до семействата си, което очевидно им е важно, въпреки че искат и своята самостоятелност.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и новото жилище за 10 милиона долара, което си купиха

Новата придобивка за милиони на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Добро начало на съвместния им живот

Откакто стана собственик на футболния клуб Интер Маями, Дейвид Бекъм и съпругата му прекарват все повече време там. И със сигурност това е една от причините Бруклин и Никола да сменят местожителството си, предава People.