Едно от най-чаканите светски събития на 2022 г. определено е сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. По първоначалнa и все още непотвърдена официално информация, венчавките ще са две - една в САЩ и една в Италия, като първата ще бъде още в началото на април.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Spice Girls, Snoop Dogg и нови подробности за звездната сватба

Изненадите на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Това ли ще е събитието на годината

Събитието със сигурност ще е бляскаво и дълго след това ще говорим за него. Но не по-малко интересна се оказва историята на семейството на бъдещата госпожа Бекъм, които Дейвид и Виктория може да бият по слава, но не и по финансови възможности.

Докато нетното състояние на Пош Спайс и бившия футболист се оценява общо на около 900 милиона долара, то само Нелсън Пелц, бащата на Никол, притежава нетни активи на стойност 1.7 милиарда долара.

Милиардерът и предприемач е роден в еврейско семейство в Бруклин. Напуска училището Уортън към Университета на Пенсилвания, за да стане ски инструктор, но накрая се препитава като шофьор на камион за доставки. Първата компания, която основава, е за пакетиране на стоки - Triangle Industries. Нея продава за 840 милиона докара през 1989 г. 

Освен с успешните си бизнес начинания и с това, че е бил начело на компании гиганти като Procter & Gamble и Mondelez International, Нелсън Пелц става известен и като един от най-върлите защитници на Доналд Тръмп и неговите политики. А най-голямото му постижение със сигурност е основаването на инвестиционната компания Trian Fund Management, която се оценява на 8.5 милиарда долара.

Милиардерът има общо 10 деца, шест от които са от Клаудия Хефнър Пелц, съпругата му от 35 години. Бракът с нея е трети за него. Майката на бъдещата булка Никола е бивш модел и настояща домакиня на пълен работен ден. Тя е на 65 години, но изглежда прекрасно. 

Съпрузите живеят в имение в Бедфорд със 27 спални, където съседи са им звезди като Брус Уилис и Райън Рейнолдс. Уикендите и ваканциите си пък обича да прекарват в другия си имот в Палм Бийч, където ще се проведе и американската сватба на годениците. Той е с площ от над 4000 кв.м. и се оценява на над 100 милиона долара

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и признанието за рождения ѝ ден

Какво призна Бруклин Бекъм пред годеницата си

Мъж, който не крие емоциите си

Въпреки че са родени и отгледани в лукс и охолство, братята и сестрите на Никол Пелц взимат живота си в ръце и повечето от тях имат своя кариера и професия. Единият й брат е състезател по хокей на лед, другият е актьор, а единствената й сестра се е занимавала професионално с фигурно пързаляне. Самата бъдеща госпожа Бекъм пък все по-успешно се подвизава като модел - и не само пред обектива на Бруклин, припомня Daily Mail.