През декември миналата година долетя новината, че Бруклин Бекъм си е хванал секси гадже. Нейното име е Хана Крос, а двамата са толкова влюбени, че не спират да го демонстрира при всяка възможност в социалните мрежи.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм е доста харесван и желан, и то не само в Instagram, където има цели 11.5 милиона последователи. Но от последните черно-бели кадри на гаджето си, които самият той е правил, някои стигнаха до интересен извод - че се е хванал с девойка, която доста прилича на майка му.

Едиповият комплекс не е никак рядко явление при мъжете и явно май не е подминал и Бруклин. Със сигурност има прилики между Крос и Виктория Бекъм на младини, а някои дори коментират в социалните мрежи, че са помислили момичето на снимките за Пош Спайс преди години.

Ето го новото гадже на Бруклин Бекъм

Новото секси гадже на Бруклин Бекъм

Някои просто са родени с късмет

А двете "близначки" посрещнаха заедно новата 2019 г. в имението на фамилия Бекъм в Котсуолдс. Партито безспорно е било щуро, а запознати изчисляват, че Дейвид и Виктория са пръснали 30 хиляди паунда, за да накарат себе си и гостите си да се чувстват страхотно в новогодишната нощ, пише Daily Mail.