Въпреки че в края на януари грипът върлува навсякъде, спотайвайки се по ъглите, за да ни повали, ще дадем всичко от себе си, за да издържим, ако не физически, то поне психически, като се опитаме да не си разваляме настроението. За тази цел на помощ ни идват петте нови песни от тази седмица. 

Започваме с голямата изненада, а именно Хайди Клум, която е изминала различни пътища през дългата си кариера. Като супермодел, бизнесдама, моден дизайнер, водещ и продуцент на такива успешни предавания като Germany's Next Top Model, Project Runway и America's Got Talent, тя е оказвала голямо влияние в модата, красотата и технологичните индустрии в продължение на много години. Сега Хайди доказва за пореден път с новата си песен "Sunglasses At Night", че винаги е в настроение да пее и танцува.

Излизайки на 26 януари 2024 г., "Sunglasses At Night" ще бъде заглавната песен на предстоящия сезон на Germany"s Next Top Model (GNTM), който ще се излъчва от 15-ти февруари по ProSieben. Песента е продуцирана от Tiesto.

И като стана дума за Tiesto, няма как да не обърнем внимание на съвместния му проект с Rudimental и изгряващата певица и автор на песни от Южен Лондон - Absolutely, който носи името "Waterslides". 

Благодарение на подкрепата от дръм енд бейс общността, Tiesto направи крачка напред, като си сътрудничи с Rudimental и перфектно се съчетават със звученето с нежни вокали на Absolutely.

Продължаваме с Джъстин Тимбърлейк, който се завръща с нов сингъл, озаглавен "Selfish". Парчето е част от предстоящия шести албум на легендарния артист. Проектът Everything I Thought It Was ще бъде официално на пазара на 15 март.

Носителят на 10 награди Грами "подгряваше" почитателите си в социалните мрежи през последните дни за това, което предстои. Тимбърлейк сподели откъс от баладата, която е в мелодично средно темпо, във видеоклип в Instagram заедно с кадри от репетициите преди концерта му в The Orpheum в Мемфис, Тенеси. Там той наскоро изнесе специално шоу пред тесен кръг фенове.

Напълно неочаквано за нас, но Джейсън Деруло и Майкъл Бубле пуснаха съвместно парче, озаглавено. "Spicy Margarita". "Spicy Margarita" поставя началото на една успешна и натоварена година за неуморния Деруло. Сензацията, оглавяваща класациите, ще разкрие завесата на своя проект с 27 песни Nu King на 16 февруари.

"Музиката на Майкъл е основна част от живота ми. И така, пуснах му "Spicy Margarita" и той веднага се зае с нея. Той попита: "Добре ли е, ако не, аз и моите момчета може да добавим малко оркестрация?" Аз казах "По дяволите, да!". "Неговата версия беше невероятна. Беше точно това, което си представях. Има латино усещане с малко бразилски фънк. Наистина се вълнувам всички да го чуят", споделя Деруло за парчето.

5 нови песни от седмицата с Green Day, Нора Джоунс, The Black Keys, Джеймс Артър и Лъчо

5 нови песни от седмицата

Защото е време за музика

Може би не е разумно да се чудим преждевременно за съдбата на Radiohead, които все още са една от най-успешните групи в света. Но с това уверено продължение на албума A Light for Attracting Attention от 2022 г., The Smile категорично е проектът, към който Том Йорк и Джони Грийнуд насочват енергията си в момента. Вторият студиен албум на The Smile от осем песни, който бе обявен през ноември миналата година с премиерата на заглавното парче Wall of Eyes, вече е факт. 

Днес излезе и официален видеоклип към сингъла "Friend of a Friend", който бе представен за първи път по време на турнето на The Smile 2022-2023. И като стана дума за концерти, няма да не не споменем, че ще имаме възможността да чуем The Smile на живо в България. Очакваме ги на 18 юни в Арена София.