Вече 13 години заради колебливото ѝ психическо състояние Бритни Спиърс е под попечителството на своя баща Джейм Спиърс. Дотук знаехме, че той управлява парите, спечелени от изпълнителката по време на дългогодишната ѝ кариера.

Бритни Спиърс, попечителството на баща й Джеймс Спиърс и забраните, които й налага

Кошмарът, в който живее Бритни

И огромната подкрепя, която получи

Но откакто тя събра смелост да разкаже за живота си лично пред съда в Лос Анджелис, светът научи, че всъщност Бритни не може да разполага и с решенията за живота си, като това да има деца, да се омъжи отново и т.н.

Нейните почитатели и много известни личности за пореден път застанаха зад Бритни с искането да ѝ се върне животът обратно и да се премахне това "оскърбително" попечителство, както тя самата го нарича. Но човекът, който най-силно я подкрепя през тези години и е плътно до нея, е приятелят ѝ Сам Асгари.

Наскоро Бритни публикува в профила си в Instgram няколко снимки, на които са заедно със Сам на поход в гората. Не можем да не признаем, че тя изглежда наистина щастлива, когато е до него. Феновете на певицата за пореден път заявиха подкрепата си към нея и ѝ пожелаха наистина скоро да може да се омъжи и да има деца, така както тя иска.

"Благодарен съм на нейния приятел, той явно е единственият човек, който я прави наистина щастлива", написа неин фен. А всъщност Сам Асгари е родом от Техеран, Иран, и среща Бритни през 2016 г., когато е избран за участие в клипа към песента "Slumber Party".

Така или иначе, през годините той става най-близкият ѝ човек и плътно я подкрепя в борбата ѝ да си върне живота обратно.

Мадона, Бритни Спиърс и подкрепата за премахване на попечителството на Джеймс Спиърс

Мадона за „робството“ на Бритни Спиърс

Призивът на поп иконата