Наскоро се състоя премиерата на документалния филм Framing Britney Spears, който разказва за живота на Бритни.

Бритни Спиърс, психичното ѝ здраве и какво реши съдът за попечителство на баща ѝ

Психично болна ли е Бритни

И ще се отърве ли от контрола на баща си

Един от акцентите в него са критиките към бащата на Бритни - 68-годишният Джейми Спиърс, който вече 12 години разполага със законното право да взема решения вместо нея заради психическото ѝ състояние.

След излизането на филма много хора за пореден път повдигнаха въпроса за "освобождаването" на Бритни. В нейна подкрепа отново застанаха Майли Сайръс, Сара Джесика Паркър, Клои Кардашиян и много други.

Приятелят на певицата Сам Асгар беше сред първите, които коментираха филма. 27-годишният модел и актьор направи това в Instagram и даде да се разбере какво чувства към бащата на Бритни.

"Сега е важно хората да разберат, че изпитвам нулево уважение към някой, който се опитва да контролира връзката ни и постоянно слага препятствия по пътя ни", пише той. "Според мен Джейми е гадняр. Няма да навлизам в подробности, защото уважавам неприкосновеността на личния ни живот, но в същото време не съм дошъл в тази страна, за да не мога да изразя своето мнение свободно", продължава той.

Сам е родом от Техеран, Иран, и се срещна с Бритни през 2016 г., когато е избран за участие в клипа към песента "Slumber Party". Пред Entertainment Tonight той казва, че след излизането на филма няма търпение за по-добро общо бъдеще с Бритни.

"Винаги съм искал само най-доброто за по-добрата моя половина и ще продължа да я подкрепям, следвайки мечтите си и създавайки бъдещето, което тя иска и заслужава", казва за Бритни той.