Преди около месец Бритни Спиърс публикува два поста в профила си в Instagram, на които е без горнище и прикрива гърдите си с ръце. И това доста озадачи феновете ѝ.

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс и оттеглянето му като попечител на певицата

Изненадващото решение на бащата на Бритни

По-свободна ли ще е певицата

Защото Бритни по принцип не е от свенливите звезди, но не е и от най-разкрепостените. И повечето хора го сметнаха за грешка, но очевидно не е било, защото изпълнителката го направи отново.

Като в един от двата поста е облечена само с бикини и високи червени ботуши. Но този път Бритни Спиърс хвърля малко повече светлина върху действията си (снимките са тук и тук).

Тя започва с уточнението, че нито е бременна, нито е правила някаква корекция на гърдите си. 39-годишната изпълнителка пише, че гърдите ѝ са големи, защото си похапва.

Събличането на дрехите пък Бритни сравнява с махането на ненужен слой от тялото, като да носиш блуза с дълъг ръкав посред лято. Тя също така пише, че показва тези голи снимки, защото се е родила без дрехи.

Бритни Спиърс и голите снимки, които публикува в Instagram

Грешка ли са голите снимки на Бритни Спиърс

Появиха се в профила й в Instagram

Но има усещането, че цялата тежест на света е върху раменете ѝ. А с махането на дрехите се освобождава. 

"Аз съм жена... красива... чувствителна жена, която има нуждата да гледа на себе си в най-чистата си форма."

Бритни Спиърс пише, че няма да качва подобни снимки до края на живота си, защото знае, че ще отегчи всички, но е сигурна, че те помагат в определен момент.