От вчера, 8 март, по кината се завъртя първият филм от киновселената на Marvel с главен супергерой жена - "Капитан Марвел"

"Капитан Марвел", Бри Ларсън и колко секси беше актрисата на премиерата на филма в Лондон

Колко секси беше Бри Ларсън на премиерата на "Капитан Марвел"

Премиерата не мина и без българско участие

Филмът определено си заслужава гледането, а покрай премиерата му Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън са доста заети да гостуват в различни телевизионни предавания. Интересното е, че по една или друга причина им се налага да пеят. 

Направиха го първо в шоуто на Джонатан Рос, където импровизираха дуета на Лейди Гага и Брадли Купър и изпълниха малка част от песента, спечелила Оскар - "Shallow"

Водещият се беше разровил в миналото на 29-годишната актриса и ни осведоми, че през тийнейджърските си години е записала албум - Finally Out of P.E. Това обяснява и защо горе-долу ни допадна изпълнението ѝ. Е, не можем да кажем същото за партньора ѝ, но това е нормално. 

"Капитан Марвел", Бри Ларсън и защо нападнаха филма

Кой и защо нападна "Капитан Марвел"

Филмът още не е тръгнал по кината, но има хора, които не са доволни

Очевидно им е тръгнало на пеене, защото гостуваха и в шоуто на Джеймс Кордън Carpool Karaoke: The Series. Този път Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън решиха да попеят малко от песента на Ариана Гранде - "7 Rings". Не можем да отречем, че много добре ѝ се получава пеенето на Капитан Марвел. 

Не е много добра обаче на детектора на лъжата, на теста на който двамата се подложиха в колата. Колко е точен не можем да кажем, но излиза, че Самюел Л. Джаксън обича да пърди, докато снима филмите си.

„Капитан Марвел“, Бри Ларсън, Самюел Л. Джаксън и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Капитан Марвел“

Една жена показва, че няма невъзможни неща