Брайън Остин Грийн и Меган Фокс бяха доста хубава двойка и не ни се искаше да се разделят, но тези неща не зависят от нас.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и първата им официална снимка заедно

Меган Фокс и Machine Gun Kelly вече не се крият

Първата им официална снимка като двойка

Докато Грийн все още се опитва да разбере как да продължи напред, не изглежда Фокс да изпитва същите проблеми. Machine Gun Kelly пък помага усилено на актрисата да забрави бившия си (двамата все още не са официално разведени).

Въпреки това Меган Фокс се наслаждава на компанията на рапъра и вече дори публикуваха първите си снимки заедно.

Една от тях - последната, стана повод Брайън Остин Грийн хем да се пошегува, хем да се заяде с Фокс, пише Los Angeles Times. На въпросната снимка актрисата и Machine Gun Kelly са оскъдно облечени и небрежно загърнати с по една хавлия. Секси са - спор няма.

Меган Фокс, Брайън Остин Грийн и истината за раздялата им

Раздели ли се Меган Фокс със съпруга си

И изневяра ли е в основата

Към снимката 34-годишната актриса написа, че рапъра е болезнено красив, допълвайки: "Сърцето ми е твое." Грийн очевидно е видял това и отговорът му не закъсня.

Актьорът сподели серия от снимки на трите им деца, които са на седем, шест и три години, както и на големия му син Касиус (18 години), който е от първия му брак.

Брайън Остин Грийн, Тина Луис  и какво се случва след раздялата му с Меган Фокс

С тази жена ли Брайън Остин Грийн замени Меган Фокс

Около актьора определено се случват много неща

И написаното е абсолютно същото като в поста на Меган Фокс. Добро попадение за Брайън Остин Грийн, което обаче издава, че раздялата определено не е по вкуса му.