Преди няколко дни новината, че Меган Фокс изневерява на съпруга си Брайън Остин Грийн обиколи почти всички медии.

Меган Фокс, Брайън Остин Грийн, Machine Gun Kelly и изневерява ли на съпруга си актрисата

Изневерява ли на съпруга си Меган Фокс

И кой рапър е замесен в историята

Тези твърдения се позоваваха на факта, че актрисата беше заснета в колата на рапъра Machine Gun Kelly, а съпругът ѝ пусна двусмислен пост в Instagram.

Брайън Остин Грийн не ни остави много време да се чудим дали с брака им е свършено. В подкаста си Context with Brian Austin Green актьорът реши да даде малко повече информация около случващото се.

Грийн започва с пояснението, че постът му в Instagram не е бил криптиран, както хората си помислиха, и не е имал нищо общо с Меган. Според актьора, двамата са започнали да се отчуждават в края на миналата година, когато тя е заминала, за да снима филма Midnight in the Switchgrass, в който участва и Machine Gun Kelly.

Снимка 479858

Източник: GettyImages

След като се е върнала, нещата не са се променили, което е наложило разговор за бъдещето им. Брайън Остин Грийн твърди, че Меган Фокс му е казала, че докато е била сама извън страната за снимките на филма, се е чувствала отново като себе си и това ѝ е харесало.

Актьорът казва, че не ѝ сърди, защото тя не може да контролира чувствата си. Така са стигнали до решението и да се разделят. Двамата искат да запазят приятелски отношения и да продължат да ходят на семейни почивки с децата им.

Меган Фокс, психологическият й срив и движението MeToo

Меган Фокс и депресията

Какво разкри актрисата в интервю

Брайън Остин Грийн казва, че всъщност раздялата им е факт от края на миналата година и няма нищо общо с изневяра. Не познава лично Machine Gun Kelly, но Меган му е казвала, че е добро и мило момче и че двамата са приятели, пише People.