Покрай бракоразводната драма с Анджелина Джоли, със сигурност сме се питали какъв е животът на Брад Пит в този момент. Докато актрисата е отделила почти цялото си време за децата им, вече бившият й съпруг дълго бе извън медийното внимание, но успя да се завърне с гръм и трясък.

На премиерните прожекции на новия филм с негово участие - "Имало едно време в Холивуд", Брад Пит демонстрира повече от добра форма и настроение. Той не пропусна да отговори и на десетките въпроси, с които бе атакуван на червения килим.

Актьорът заяви, че отново може да се радва на живота след раздялата с Анджелина. Това вероятно се дължи и на факта, че двамата вече са официално разведени, макар и бракоразводното дело да не е напълно финализирано.

Снимка 435900

Източник: GettyImages

Брад каза, че животът му е "доста добър" в момента и именно това е причината да не иска да споделя моменти от него в социалните мрежи. Той се закани, че никога няма да си направи профил в Instgram, след което смекчи тона, защото "човек никога не трябва да казва никога".

Все пак, Пит е на мнение, че животът му е достатъчно добър и без социалните мрежи и не вижда никакъв смисъл да става част от тях. Не смята, че това по някакъв начин ще повиши качеството му на живот, пише Metro.

Брад Пит, новият брой на GQ Australia и какво има да ни каже актьорът

Слага ли Брад Пит край на кариерата си

Откровено за правилата на играта

Наскоро актьорът заяви и че актьорството е за по-младите, което ни наведе на мисълта, че май си мисли за пенсиониране. Брад обаче ни успокои, че поне в следващите няколко години това няма да се случи и засега само смъртта е способна да го раздели с киното.