Преди дни видяхме Брад Пит на червения килим за пръв път от доста време. Актьорът дойде на кинофестивала в Кан в компанията на Леонардо ди Каприо и Куeнтин Тарантино, за да представят новия си филм "Имало едно време в Холивуд".

А след края на снимачния процес и след всички семейни драми покрай развода с Aнджелина Джоли, Брад има нужда от малко почивка. И то не каква да е, а по мъжки. От Франция актьорът се отправи към Венеция в компанията на своя добър приятел Томас Хамаго. 

Именно Хамаго е човекът, който бe плътно до Пит след трудната раздяла с Анджелина Джоли, която още не е напълно финализирана. Брад намери утеха от мъката в изкуството и започна да създава скулптури под вещото око на своя приятел, който се занимава именно с това.

Двамата прекарваха дълги часове в едно малко студио, за да може актьорът да материализира мъката, която често е голяма муза. И явно компанията на Хамаго му се отразява повече от добре, пише Daily Mail.

"Имало едно време в Холивуд", Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Куентин Тарантино и кинофестивала в Кан

Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Куентин Тарантино - трима стилни мъже в Кан

Бляскавата премиера на "Имало едно време в Холивуд"

Двамата мъже, придружени от част от антуража на Брад, пристигнаха в италианския град отново заради изкуството. Те посетиха Венецианското биенале, разходиха се с лодка по каналите и въобще не се притесниха от папараците, които веднага тръгнаха по петите им. А усмивката на Пит ни подсказва, че тъмните моменти са в миналото.