Името на Брад Пит за пореден път е във вестникарските заглавия. Но не заради последния му филм или актьорските умения, а както все по-често се случва - заради личния му живот. Този път причината е предпазливият подход на холивудската звезда по отношение запознанството на новата си приятелка Инес де Рамон с децата му. Според съобщенията Пит не бърза да предприеме тази значителна стъпка във връзката им и за това има основателна причина.

Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон - колко сериозна е почти година откакто се срещат

Колко сериозна е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Двамата се срещат почти от година

Източници, близки до двойката, разкриват, че връзката им е "по-силна от всякога", а Инес дори е станала "много близка" с обкръжението на Пит. Но въпреки нарастващата близост между двамата, въпросът кога Инес ще се запознае с децата на Пит все ощо е не е получил отговор.

Прочутият актьор и баща на шест деца има добре документирана история на връзките си, особено пък що се отнася до брака си с Анджелина Джоли. Двойката, често наричана "Бранджелина" има три биологични деца и осиновява още три по време на 12-годишната си връзка. Но след шумния и силно коментиран развод през 2016 г. явно Пит внимава да представя пред децата си новите си романтични партньори.

Според US Weekly нежеланието на Брад да запознае Инес с децата не отразява чувствата му към нея. Вместо това то е знак за неговата отдаденост и желание да се увери, че отношенията му са изградени на здрава основа. Източникът обяснява: "Не че той не обича Инес. Просто иска да се увери, че тази връзка ще издържи преди следващите важни стъпки. Този подход е резултат на дълбоката любов и ангажираност на Брат Пит към децата му."

Брад Пит и новата рекламна кампания на марката за кафе De'Longhi

Колко романтичен може да бъде Брад Пит

И е перфектното рекламно лице за всеки бранд

Желанието на Брад Пит да "остави нещата да се развиват от само себе си" в семейния живот показва уважението му към емоциите на децата му и разбирането му как всичко се отразява върху тях. Шестте деца на Пит - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс - несъмнено са преживели много след развода и баща им иска да сведе до минимум всякакви смущения в живота им, пише Hola.