Вече над 15 години Елън Дедженеръс не спира да ни забавлява с шоуто си и се надяваме да продължава в същия дух. Освен забавата обаче, тя използва предаването си, за да обръща внимание на важни въпроси като сексуалното насилие.

Елън Дедженеръс, Джордж Клуни, Султанът на Бруней и защо бойкотират хотелите му

Защо Джордж Клуни и Елън Дедженеръс бойкотират Султана на Бруней

Допустимо ли е това в XXI век

В края на миналата година тя беше интервюирана от Савана Гътри за TODAY, където разкри, че била жертва на сексуално насилие. Това се е случило, когато Елън е била на 15 години и споделя, че не помни много детайли, защото просто човешкият мозък работи така, че ги изхвърля, но помни начина по-който се е чувствала.

Сега обаче пред Дейвид Летърман в предаването му My Next Guest Needs No Introduction Елън разкри повече подробности. Оказва се, че когато Елън е била на 15 години, майка ѝ е била диагностицирана с рак на гърдата. Това е довело до отстраняването на едната ѝ гърда, от което пък се е възползвал тогавашният ѝ съпруг.

Елън Дедженеръс с половинката си Порша де Роси

Източник: GettyImages

Елън Дедженеръс с половинката си Порша де Роси

Според думите на водещата, той е издебвал всеки възможен момент, в който майка ѝ не е вкъщи, за да я насилва сексуално. "Казваше ми, че е напипал нова бучка в гърдата на майка ми и иска да усети моите гърдите."

TripAdvisor и прикрива ли сайтът случаите на сексуално насилие

Гид от TripAdvisor ви е изнасилил? Напишете ревю за него...

Прикриват ли от TripAdvisor случаи на сексуално насилие

Това далеч не е било единичен случай, но Елън не е искала да казва на майка си, защото е смятала, че по този начин я защитава. Сега обаче разбира, че това е била огромна грешка и е трябвало да постави себе си на първо място. Разказва цялата тази история пък, защото иска да покаже на всички момичета по света, които преминават през подобни моменти, че не бива да мълчат, защото не са виновни за нищо и това не е редно.