Брад Пит не е перфектен. Въпреки че много от нас веднага биха започнали спор по този въпрос. Като всеки нормален човек, и той си има слаби страни, както и хора, които не харесва. Оказва се, че носителят на Оскар дори си води списък с актьори, с които не иска да работи.

Брад Пит, "Убийствен влак" и защо актьорът се появи в Instagram

Никой не очакваше това от Брад Пит

И той трудно ще се скрие

"Мисля, че той е отворил нова глава от живота си", разкрива пред Variety Арън Тейлър-Джонсън по време на филмовия фестивал в Локарно в Швейцария.

"Пит е скромен и любезен, а в замяна очаква същото и от колегите си. Просто иска да помогне светът да бъде едно светло и щастливо място и да бъде сред хора, с които да си прекарва добре", обяснява още актьорът.

А един от начините да се обградим с приятна компания е като сами си я подберем. Точно както Брад Пит прави. 

Така според него "ако работим с много актьори, след известно време ще стигнем до следното заключение: "Определено никога повече няма да работя с този човек". Брад има списък с "добри" актьори и списък с такива, които "не струват", казва още Арън.

Именно последният филм, в който русокосият американец участва, събира още куп звезди на снимачната площадка. В "Убийствен влак" можем да видим невероятната игра на Брайън Тайри Хенри, Сандра Бълок, Джоуи Кинг, Зази Бийц, Майкъл Шанън, Андрю Коджи и др.

"Убийствен влак", Брад Пит, Дейвид Лийч и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Убийствен влак“ с Брад Пит

Един куп наемни убийци, един влак-стрела, едно куфарче и много екшън (и смях)

В ролята на наемен убиец, познат като Калинката, Брад Пит показва завидни умения по време на каскадите. Лично той изпълнява 95% от собствените си физически каскади и приключва продукцията без никакви "военни рани". За разлика от своя колега Арън, който по време на една от бойните сцени наранява ръката си, заради което прекарва нощта в болница.