Вече загубихме бройката на годините, с които се проточва разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата имат сериозни трудности в договарянето на условията за попечителство над децата си и вече загубихме надежда, че ще стигнат до някакво решение, което да удовлетворява и двамата.

Анджелина Джоли, Брад Пит и Харви Уейнстин и ролята на продуцента в конфликта между двамата

Анджелина Джоли и признанието й за Харви Уейнстин

И каква е ролята му в развода й с Брад Пит

Разбира се, разводи като този са свързани и с подялбата на много, много пари. Досега този аспект на делото някак оставаше на заден план, но Бранджелина отново намериха за какво да се изпокарат, макар и задочно - чрез адвокатите си.

Тези дни стана ясно, че Пит е завел в Люксембург дело срещу Джоли и нейните бизнес партньори с обвинение в "съзнателно възпрепятстване" на участието му в продажбата на част от акциите от имението с винарска избра Шато Миравал.

Според документите по делото, цитирани от Daily Mail, Брад първоначално е притежавал 60% от акциите, но впоследствие е прехвърлил 10% на Анджелина, за да станат равностойни. Всъщност тези дялове са на компаниите, на които са собственици - Mondo Bongo на Пит и Nouvel на Джоли.

А сега звездата от "Троя" твърди, че Анджелина действа "отмъстително" и се опитва да продаде своя дял от имението, без да се допита до него и да му даде правото да откаже или да придобие печалба от сделката, въпреки "невероятното количество работа, време и пари", които той твърди, че е вложил в него.

Брад Пит, Анджелина Джоли и новият обрат по делото за попечителството над децата им

Брад отвръща на удара на Анджелина

Никой не е готов на компромис

Очевидно съдебната сага между Брад и Анджелина ще придобива все нови измерения, защото конфликтът помежду им отдавна не е само за при и попечителство, но и въпрос на чест. А никой от тях вече не е готов да даде крачка назад заради всичко обидно, което се изговори и случи в последните години.