Толкова много се обичаха Брад Пит и Анджелина Джоли, че раздялата им ще се окаже едно от най-трудните неща на света. Звездната двойка е в процес на развод вече и ние не помним откога, но знаем, че са на път да поставят рекорд за най-дълго бракоразводно дело.

Точно когато си помислим, че цялата драма е към своя край, двамата ни убеждават, че това въобще не е така. Но новата уж крайна дата за развода е през месец юни 2019 г. Или поне подобна отсрочка са поискали Брад и Анджелина от съдиите.

Причината - да успеят да уредят сами имуществената и финансова страна на раздялата, но не в съдебната зала, а с частен съдебен изпълнител. Вероятно така се надяват тайните им сметки да си останат тайни.

Когато любовта се превърне в зрелище

Източник: GettyImages

Когато любовта се превърне в зрелище

А междувременно и Пит, и Джоли са категорични, че не ги интересува кой ще вземе тостера и кой - микровълновата. Важно е единствено попечителството над шестте им деца. Тук може би съгласие ще се постигне по-скоро.

Следващото заседание по бракоразводното дело на холивудското семейство е насрочено за 4 декември. Тогава ще се разгледат исковете на двамата все още законни съпрузи за това кой да се грижи за децата им, пише TMZ.

Съдия се скара на Анджелина Джоли заради Брад Пит

Съдия се скара на Анджелина Джоли заради Брад Пит

Ново споразумение за лятото

Анджелина иска пълно попечителство, а Брад - поделено 50 на 50. Уж двамата бяха стигнали до някакво споразумение на тази тема, но със сигурност няма да се мине без поредната доза нападки и обвинения в съдебната зала.