Вчера, 9 юли, в Dolby Theatre в Лос Анджелис се състоя официалната премиера на  "Цар Лъв". Продукцията на "Дисни" ще бъде в кината у нас от 19 юли, когато ще можем да се видим новия прочит на анимационната класика и да чуем Нала, озвучена с гласа на Бионсе.

Изпълнителната очаквано се превърна в звездата на бляскавата премиера. Още с първата си стъпка на червения килим тя прикова всички погледи.

Първо - защото не се е появявала на подобно събитие от три години. И второ - защото бе в компанията на дъщеря си Блу Айви.

Снимка 433230

Източник: GettyImages

Бионсе и 7-годишната Блу буквално блеснаха в сходни тоалети. Черният тоалет на певицата е на  Alexander McQueen. Освен с нестандартна кройка, съчетаваща в едно сако и рокля, той се откроява със стотиците блестящи камъни по него.

Снимка 433233

Източник: GettyImages

Чантата, обувките и бижутата са не по-малко блестящи и допълват цялостната визия на звездата. 

Снимка 433228

Източник: GettyImages

Блу Айви за пореден път изглеждаше като по-малко копие на известната си майка. Нейният тоалет представляваше костюм, комбиниран с прозрачна пола - същата, като на Бионсе. А бляскавите камъни по раменете на 7-годишната девойка кореспондират с тези на певицата.

Снимка 433229

Източник: GettyImages

С появата си на червения килим на "Цар Лъв" Бионсе отново доказа, че захване ли се с нещо, го прави по най-добрия възможен начин. До най-малкия детайл. Така, както само тя умее. И вече нямаме търпение за премиерата.