Една от любимите ни двойки актьори, които следим с интерес, са Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли.

Райън Рейнолдс на 44

Райън Рейнолдс на 44

24 факта за канадския актьор

Те са семейство от 2012 година и имат три очарователни дъщери - Джеймс е на пет годинки, Инес - на четири, а Бети на една.

Наскоро актьорът гостува в предаването на Марио Лопес за Access. В необкиновеното интервю въпросите задаваха децата на Лопес - Джиа и Доминик. И така неизбежно разговорът се завъртя около децата на Райън Рейнолдс.

Той разказа с въодушевление за това какво е да живееш в "женско царство" и да си баща на три дъщери. Актьорът сподели, че обича всяка секунда, прекарана с тях и че се гордее с това, че е татко на момичета. Самият той е израснал с трима по-големи братя, така че момичета са истинско предизвикателство за него.

Рейнолдс сподели, че нещо, което той най-много цени, е да прекарва време със семейството си. Двамата актьори дори напасват графиците си така, че да са заедно по време на снимки. През последните месеци заради пандемията от коронавирус Рейнолдс получи шанса да прекара много време със семейството си, припомня People.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, опашката на актьора и как съпругата му се пошегува с него

Как Блейк Лайвли се пошегува с Райън Рейнолдс

Семейството, на което никога не им е скучно

А на въпроса кои са супер героите в семейството му, гордият баща казва за всичките си момичета, че са най-способните хора, които познава и че те са първите, на които би се опрял в труден момент, защото имат мъдрост, сила и спокойствие.