Бионсе успя да изненада и зарадва феновете си, като официално потвърди първите подробности за предстоящия си седми студиен албум. На 16 юни уебсайтът на певицата се промени, за да изобрази информация за него.

Така разбираме, че албумът се казва Renaissance и е "акт I", което ни навява на мисълта, че ще е първият от серия предстоящи заглавия. Предвид факта, че Бионсе не е издавала нов албум от няколко години, не сме изненадани, ако наистина предстоят няколко. 

От Instagram профила на певицата пък разбираме и още някои подробности, като фактът, че Renaissance ще бъде издаден на 29 юли и ще съдържа 16 песни.

След шестгодишна музикална пауза Бионсе Ноулс-Картър отбеляза завръщането си в шоубизнеса и с емблематична фотосесия за британския Vogue.

На една от снимките виждаме 40-годишната суперзвезда, която издаде последния си албум Lemonade през 2016 г., да носи невероятна рокля Schiaparelli в златисто с качулка и дълбоко деколте, която показва невероятните й извивки.

Главният редактор Едуард Енинфул не само интервюира Бионсе, но е и стилист на емблематичните снимки, разкривайки: "Идва нова музика - вълнуващо изобилие от нея."

"Извисяващи се вокали и яростни бийтове: да, Бионсе се завърна. Предстоящият й албум е музика, която ви кара да се издигнете, която насочва ума ви към култури и субкултури, музика, която ще обедини толкова много хора на дансинга и ще ги накара да се влюбят. Добре дошла отново, Кралице Би, липсваше", са думите на Енинфул за новия албум на Бионсе. Главният редактор има късмета да е един от първите хора, които го чуват, след като певицата му го пуска в дома си, докато провеждат интервюто. 

Пишейки за процеса на създаване на фотосесията на Рафаел Павароти, която е една "ретро-футуристична модна фантазия", Енинфул дава представа за случилото се на снимачната площадка, като споделя, че Бионсе обича да му изпраща "отлични и дълги текстове, които представят идеите ѝ за снимките заедно."

"Настроението беше вълшебно и скоро Бионсе се разхождаше, чувствайки се добре и свободна да бъде себе си. Съпругът и децата й дойдоха да я изненадат на снимачната площадка. Беше семеен ден, макар и леко сюрреалистичен", раказва Енинфул.

Едуард Енинфул ни дава представа и за това какво е да посетиш семейния дом на певицата.

"Чувствам се наистина семейно, седяйки на масата за вечеря на Бионсе в неделя вечер. Малко съм зашеметен от това колко спокойно е всичко... Тъй като се сервира вкусна вечеря от ребра, царевица, грах и картофено пюре, не съм сигурен, че настроението може да бъде по-уютно."

Главният редактор допълва, че за пръв път се е почувствал истински близо до Бионсе, когато я е видял в дома ѝ с пусната коса, без грим, облечена със суитшърт.

"Нямаше я бронята на Бионсе. А смехът й е толкова заразителен и кожата й е толкова блестяща, че тя изглежда като тийнейджър", отбелязва още Едуард Енинфул.

Бионсе, Оскари 2022, “Be Alive” и оправданието за проваленото изпълнение на песента

Грандиозният провал на Бионсе

Как се оправдава звездата

"Моята земя, моето сърце, моята почва и моят здрав разум" пък е нагласата на Бионсе що се отнася до най-вътрешната ѝ единица, като признава, че се старае да живее възможно най-спокойно, защото това е най-ценното време в живота й. На 40, тя се чувства толкова добре като майка, артист и жена.