Бионсе и Джей Зи са една от любимите ни звездни двойки. Те са и ярък пример как можем да успяваме и да бъдем заедно, въпреки всички трудности. Именно заради тази своя слава, думите им се чуват надалеч и имат голямо влияние. Двамата са инфлуенсъри - и тук две мнения няма. Ето какво имат да ни кажат сега.

Без особена изненада, Бионсе и Джей Зи спазват строг хранителен режим, за да изглеждат и да се чувстват добре на голямата сцена, а и в ежедневието. Двамата призовават своите фенове да се насочат към веганството не само заради здравето си, но и от грижа за околната среда.

Призивът на една от най-влиятелните двойки в света идва във встъплението на новата книга на личния треньор на Бионсе - Марко Боргес. В The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World и той, и изпълнителите се застъпват за храненето единствено с продукти от растителен произход.

Бионсе и Джей Зи споделят още, че са приели здравето и правилното хранене като мисия не само в своя живот, защото искат да споделят вижданията си и истините, в които вярват, с колкото се може повече хора. И се надяват повечето от тях да последват съвета им, пише Independent.

Стига се и до по-гръмки послания за разпространение на истината и превръщането на веганството в световни движение. Не че и сега идеята не е достатъчно популярна, но когато призивът идва от Бионсе и Джей Зи, със сигурност ефектът ще е доста по-мащабен.

Джей Зи и Бионсе събраха 7.1 милиарда долара за гладуващите

Джей Зи и Бионсе събраха 7.1 милиарда долара за гладуващите

Филантропията на семейство Картър в най-добрият си блясък

През март 2018 г. поп дивата сподели, че е влязла във форма след раждането благодарение на режим с храни от растителен произход. Пет години преди това пък Джей Зи определи веганството като духовно и физическо прочистване.