В TikTok всеки може да стане известен. Или поне така смятат мнозина. И докато платформата вече превърна много обикновени хора в популярни, нека този път насочим фокуса си към вече популярните знаменитости, които се радват на най-голяма известност именно в TikTok.

Доли Партън, присъединяването й към TikTok и тенденцията DollyTok в социалната мрежа

Когато дори Доли Партън го направи

Кънтри легендата вече е в TikTok

Ето кои са десетте най-популярни знаменитости в социалната мрежа, пише Just Jared.

10. Меган Трейнър

Класацията открива певицата Меган Трейнър с погледа към личния си живот, който дава на феновете си в TikTok.

9. Били Айлиш

Тя си заслужава деветото място заради това, че използва акаунта си с цел да покаже по-несдържаната част от себе си, както и своя музикален талант.

8. Грейви

@yunggravy SOMETHING TO MARVEL AT - DROPPING THIS FRIDAY #marvelous #oct28 ♬ original sound - Yung Gravy ????

Рапърът от Минесота, САЩ се нарежда на осмата позиция благодарение на успеха на парчето си "Betty (Get Money)", което се превърна в хит.

7. Неса Барет

Следваща в списъка е също вече известна личност, отдадена на музиката. Това е 19-годишната Неса Барет, която в профила си ни отвежда зад кулисите на живота на една изгряваща знаменитост.

6. Селена Гомес

Шестата позиция е отредена на Селена Гомес, която използва TikTok, за да покаже на семейството и приятелите си как вижда света през своите очи, както и да сподели любимите си мемета.

5. Doja Cat

Петото място на рапърката Doja Cat в списъка е още едно доказателство, че е имала добра година. Друго доказателство е успехът на колаборацията ѝ с Post Malone.

4. Чарли Пут

@charlieputh

Here is the track listing for CHARLIE. Out Oct 7th

♬ original sound - Charlie Puth

Изпълнителят не без причина е на косъм от челната тройка в класацията. Заслужил си е позицията заради съдържането, свързано с музикалната му кариера, което поства в TikTok.

3. Bad Bunny

@badbunny

los veranos son pa beber y comer y bailar y coger sol y echar panza ❤️????????☀️????✨

♬ Enséñame a Bailar - Bad Bunny

Още един музикант е част от списъка. Това е рапърът Bad Bunny, който може да се гордее, че е "бронзов медалист" благодарение на успеха на песните от последния си албум.

2. Бела Порч

@bellapoarch

Have you guys seen the video of the cute little girl dancing to this song?????????

♬ son original - ꨄꨄ

Певицата се издига чак до второто място след като тази година издава първия си EP албум. Доказателство, че от нея можем да очакваме още много нови покорени върхове.

1. Lizzo

@lizzo BLACK FRIDAY AT @yitty ♬ Sweet Yamz - Fetty Wap
TikTok, Instagram, Facebook и как трите приложения следят всичко, което правим на смартфона си

Как TikTok, Instagram и Facebook следят всичко, което правим

Нови разкрития

Абсолютният фаворит сред знаменитостите в TikTok е не кой да е, а Lizzo. Тя е дръзка, провокативна и определено знае как да привлече вниманието на всички. Прави го и като се самопровъзгласява за "кралица" на TikTok. И TikTok явно няма нищо против това, а точно обратно - показва, че хубавите чувства са взаимни като я "награждава" с първото място в класацията.