На мнение сме, че всеки, който каже, че не е гледал порно поне веднъж през живота си, лъже. Просто защото достъпът до него в днешно време е толкова лесен, че дори в метрото може да се гледа.

Адриана Чечик и какво сподели порно актрисата за контузиите ѝ от работа

Тежките контузии на една порно актриса от работа

Какво сподели Адриана Чечик за травмите си от порното

Е, добре де, там не, защото би било странно и извратено, но е факт, че е достатъчно човек просто да иска, за да го получи. Оказва се, че Били Айлиш също е била голяма фенка на порното и това разбираме от самата нея.

Изпълнителката гостува в предаването на Хауърд Стърн и сподели, че е започнала да гледа порно още, когато е била на около 11 години. "Ако трябва да бъда честна, гледах много порно." Но който си мисли, че го казва като нещо хубаво - греши.

Айлиш допълва, че според нея е било грешка да се излага на толкова много порно и се чувства сякаш мозъкът ѝ е увреден от това. Дори първите пъти, в които е правила секс, е позволявала на партньора си неща, с които по принцип не е съгласна, но заради порното си е мислела, че трябва да ѝ харесват.

"Бясна съм на факта, че порното е толкова обичано от хората, и съм ядосана на себе си заради факта, че съм мислела, че е нещо хубаво." Били Айлиш е от хората, които смятат, че порното създава много грешна представа и за мъжете, за жените.

Били Айлиш, COVID-19 и как е преминало боледуването ѝ

Тежката среща на Били Айлиш с COVID-19

Какво има да каже изпълнителката за ваксините

19-годишната изпълнителка казва, че начинът, по който изглеждат интимните части на порно актрисите е нереален и че всъщност женските тела въобще не изглеждат по този начин. Пред Стър, Айлиш допълва, че не е от хората, които флиртуват и излизат постоянно на срещи, пише People.