По всичко личи, че подкаст форматът се превръща в любим инструмент за споделяне на мъдрост и идеи сред хората, които искат да бъдат чути.

Марк Зукърбърг,  Tech & Society with Mark Zuckerberg и новият му подкаст

Марк Зукърбърг стартира собствен подкаст

Още една възможност да надзърнем в света на милиардера

След като преди седмица Марк Зукърбърг ни дари с първите два епизода на новия си подкаст, тази седмица Бил Клинтън и дъщеря му Челси зарадваха света с новината, че те също стартират собствен подкаст. 

Името на предаването е "Why Am I Telling you This?"ащо ви разказвам това - от англ.), което е закачлива фраза, която бившия президент често е ползвал по време на службата си.

Подкастът ще ни предостави възможността да чуем разговори и дискусии между членовете на семейство Клинтън и служители във фондацията на семейството, вицепрезидент на която е самата Челси. Ще бъдат канени и изявени личности, сред които ще бъде и Хилъри Клинтън.

Снимка 421302

Източник: GettyImages

Ще научим повече за дейностите на фондацията на Клинтън, които включват борба с климатичните промени, овладяване на кризата с опиати в САЩ, възстановяване на райони, засегнати от природни катаклизми, и други благородни каузи.

Според думите на Бил Клинтън в интервю за Variety, целта на подкаста е даде гласност на определени наболели проблеми и да разкаже историите на хора, които заслужават да бъдат чути.

Първият епизод от "Why Am I Telling you This?" на семейство Клинтън ще се появи по някое време през лятото, но не знаем точно кога, нито пък има информация за темата му.