Като един от най-богатите и успели хора на планетата, биографията на Бил Гейтс няма как да не е истински впечатляваща.

Мелинда Гейтс, Бил Гейтс, Джефри Епстайн и каква е ролята му в развода им

Мъжът, довел до развода на Бил и Мелинда Гейтс

Мелинда Гейтс в първо откровено интервю

А както изглежда, наред с всичко останало, той може да се похвали и като любима компания на жените.

Преди няколко дни 66-годишният съосновател на Microsoft бе забелязан на тенис мач в Палм Спрингс, докато седеше на трибуните между две прекрасни дами, едната от които номинираната за Оскар актриса Елизабет Шу.

По всичко личеше, че триото истински се забавлява, при това не само заради играта, но и заради взаимната си компания. И докато русата дама бе лесно да бъде разпозната, то може само да гадаем коя е брюнетката, разположила се от лявата страна на Бил.

Снимка 567571

Източник: GettyImages

По всичко изглежда, че Бил никак не страда и вече е готов да се отдаде на забавления, въпреки едва седемте месеца, които изминаха от развода с вече бившата му съпруга Мелинда.

Два дни след като раздялата помежду им бе официално финализирана, Бил се появи в предаването на Андерсън Купър - 360°С, което се излъчва по CNN, и сподели много лични неща.

"Разбира се, че една част от мен съжалява. Но такива са обстоятелствата и трябва да продължа напред. Работата ми е от изключителна важност за мен сега. А колкото до семейството, мисля, че ще извадим своите поуки и ще преодолеем случилото."

Бил Гейтс, разводът с Мелинда Гейтс и най-трудната година в живота на милиардера

Бил Гейтс за развода и най-трудната година в живота му

Емоционални и лични признания

Бил и Мелинда сключват брак през 1994 г. и имат три деца - синът Рори Джон (22 г.), дъщерите Фийби Адел (18 г.) и Дженифър Катрин (на 25 г.), припомня Wingo-7.