Че Бела Хадид е по-щастлива от всякога, в това няма никакво съмнение. По-рано тази година  тя говори пред Interview Magazine и за връзката си с Марк Калман и колко привързана е към него. "Чувствам се изключително комфортно и много сигурна с Марк. Наистина се гордея с него. Той е моята емоционална подкрепа и е невероятно талантлив във всичко, което прави", каза тогава Бела Хадид.

Джиджи Хадид, Бела Хадид, U.S. Open и появата на сестрите заедно на тенис турнира

Стил и сексапил по сестрински

Джиджи и Бела Хадид пак го направиха

Марк Калман се заговори през юли 2020 г., когато бяха заснети да излизат заедно от кафене, припомнят от Hola. Преди това тя беше във връзка с The Weeknd, с когото започнаха да се срещат през 2015 г., но година по-късно се разделиха. Двамата се събраха отново през 2018 г., но през 2019 г. романсът им окончателно приключи.

Освен много влюбена и щастлива в момента, Бела Хадид си остава и все така секси. И не спира да споделя предизвикателни снимки в профила си в Instagram, където демонстрира съвършените си форми. 

Една от последните ѝ фотосесии е за списание i-D. На някои от кадрите Бела Хадид позира по прозрачна рокля, под която едва забележимо се показват красивите ѝ гърди. 

"Почти през цялата ми кариера винаги съм мечтала да бъда на корицата на i-D... Нещо винаги ме е привличало в начина, по който Алистър Макким съчетава шик, готино и фантазия с капка гадост", пише моделът като не пропуска да благодари на целия екип, стоящ зад корицата. 

Бела Хадид, Марк Калман, бански и как двамата прекарват двеме заедно

Бела Хадид - по-щастлива и по-секси от всякога

Любовта й личи и й отива

Бела Хадид акцентира и на няколко конкретни снимки от плажа, на които пък я виждаме по много интересен модел бански. Двете чашки на горнището са във формите на малка морска звезда и сърце, които деликатно скриват само зърната на модела. Банският костюм обаче се хареса изключително много на феновете, които не си спестиха похвалите към нея за поредната ѝ страхотна визия.