В края на миналия месец Айрленд Болдуин и половинката ѝ Андре Алън Анхос обявиха, че очакват първото си дете. Щастливата новина дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър сподели в Instagram със снимка на сонограмата си. Освен това окончателно я потвърди и със снимка на тест за бременност.

Айрленд Болдуин, новите голи снимки и напредналата бременност на дъщерята на Алек Болдуин

Айрленд Болдуин - и бременна, и гола

Когато искаш всички да говорят за теб

Досега Айрленд Болдуин открито е говорила за психичното си здраве по време на бременността си. Отново в Instagram тя е споделяла колко развълнувана се чувства, че ще бъде майка и въпреки че осъзнава колко трудно и страшно може да бъде, твърди, че си заслужава.

Друго, което засега знаем за бременността на Айрленд Болдуин е, че полът на бебето ѝ вече не е тайна. Само седмица след обявяването на новината, че тя очаква бебе, майка ѝ Ким Бейсингър разкри, че детето ще бъде момиче, припомнят ни People.

Това разкритие доста ни изненада, признаваме, а сега още едно токова ни хваща неподготвени. Този път самата Айрленд Болдуин споделя, че вече е избрала име на бебето си и то е Холанд. "Аз съм Айрленд (бел. ред.: на английски се изписва като държавата Ирландия), така че избрахме друго име на държава, защото искахме да запазим тази последователност", споделя тя в подкаста на Girlboss Radio.

Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и как актьорът прие новината, че ще става дядо

Голямата изненада за Алек Болдуин

Как актьорът прие новината, че ще става дядо

"Освен това обичам актрисата Холанд Тейлър. Винаги съм обичала това име, откакто съм малка, просто си мислех, че това е толкова елегантно, красиво име, затова избрахме Холанд", казва още Айрленд Болдуин.