Семейството на Алек Болдуин се разраства с шеметна бързина - след като преди няколко месеца актьорът посрещна своето седмо дете, сега е ред да се порадва и на внуче. А с такова ще го дари най-голямата му дъщеря Айрленд Болдуин, която е плод на връзката му с холивудската звезда Ким Бейсингър.

Хилария Болдуин, Алек Болдуин, вазектомия и желанието ѝ да нямат повече деца

Ултиматумът на Хилария към Алек Болдуин

Какво иска от актьора съпругата му

Явно новината, че ще става дядо, шокира 64-годишният актьор. За това допринесе и начинът, по който това му бе съобщено.

След като Айрленд сподели в социалните мрежи чрез публикация с изображение на ултразвук, деветгодишната дъщеря на Алек - Кармен, започва да обяснява на своето семейството, че всеки от братята и сестрите ѝ е на път да стане съответно чичо и леля. А когато стига до своя баща, на въпроса му какъв ще бъде той, малкото момиче отговаря: дядо.

Моментът е заснет на видео от настоящата съпруга на Болдуин - Хилария, която успява да улови учудения и невярващ поглед на своя съпруг (и бъдещ дядо). Дали всичко е инсценирано,  или изненадата на Алек е съвсем реална, не става съвсем ясно, но е факт, че след новината цялото семейство отправя поздрави към бъдещата майка.

Хилария оставя и мило послание към клипа: "От всички тези развълнувани малки чичовци и лели и от дядо Алек и баба аз... Толкова сме щастливи за вас, Айрленд и Андре... нямаме търпение да се запознаем с малкото бебе."

В отговор на Айрленд написа: "Благодаря ви. Най-малките лели и чичовци!", а партньорът ѝ - емотикони на сърца.

Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и трудните отношения между баща и дъщеря

Колко трудно е да си дъщеря на Алек Болдуин

Особено когато баща ти очаква седмото си дете

27-годишната дъщеря на Алек Болдуин е заедно с музикант Рак, чието истинско име е Андре Алън Анджос, от 2021 г., припомня Metro.

Очакваното дете ще е първо за двойката и първото внуче на Алек Болдуин. Самият той през миналия септември се сдоби с дъщеря, Хилария Каталина Ирена - което означава, че най-малкото му дете и първото му внуче ще бъдат на една и съща възраст.