Три седмици след като обяви, че очаква първото си дете, Айрленд Болдуин вече е готова да покаже новите форми на тялото си. И докато баща ѝ Алек Болдуин е изправен пред сериозни обвинения за убийство, младата жена щастливо демонстрира своята бременност.

Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и как актьорът прие новината, че ще става дядо

Голямата изненада за Алек Болдуин

Как актьорът прие новината, че ще става дядо

27-годишният модел сподели поредица от снимки в Instagram , в които позира в най-различни по форма и цвят тоалети за бременни. Но на една от снимите обаче Айрланд решава да отиде по-далеч, махайки почти всичко от себе, демонстрирайки наедрелия си корем.

Към публикацията си Айрлен написа, че показва това, защото "всички обичат да ме обсъждат и говорят за мен".

Айрланд разкри, че е бременна в края на миналата година, след като сподели снимка от видеозона на своето бебе. Бащата на бъдещото ѝ дете е музикантът Андре Алън Анджос, носител на Грами, с когото е във връзка малко повече от година.

Наскоро майката на Айрленд, 69-годишната Ким Бейсингър, публично потвърди, че Айрланд очаква дъщеря, пише Hollywood Life.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и първите реакции след новите обвинения в убийство към актьора

Как живее Алек Болдуин след тежките обвинения в убийство

С пълната подкрепа на Хилария

Детето ще е първо за двойката и първо внуче за Алек Болдуин, който наскоро посрещна седмото си дете. А дали той ще има възможността да се радва на своите наследници, тепърва ще разберем. В момента пред актьора са отправени тежки обвинения в убийство по непредпазливост, които могат да го пратят в затвора за период от 18 месеца до пет години.