Само преди няколко дни стана ясно, че Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън са се разделили. Първоначално представител на музиканта отбеляза, че допреди три дни, когато той е заминал за турне, двойката е била все още заедно и сгодена.

Аврил Лавин, Мод Сън и слуховете за раздялата им

Какво се случва между Аврил Лавин и Мод Сън

Развален ли е годежът

По-късно самият Мод Сън наруши мълчанието и потвърди новината за раздялата с пост в Instagram, в който показва, че държи главата си високо вдигната и си обещава да слуша сърцето си, дори когато то е разбито.

Преди да разберем за раздялата им, Аврил Лавин бе забелязана на вечеря с Tyga и приятели в Малибу, Калифорния. Тогава се появиха и първите слухове, че двамата са новата звездна двойка. Близък до тях източник обаче ги отрече, като каза, че отношенията им са просто приятелски.

Е, явно това не е съвсем така, и Аврил Лавин и Tyga не са просто приятели, а отношенията им дори са преминали на следващо ниво. Двамата са присъствали на модното шоу на Courrèges в Париж, въпреки че не са снимани официално заедно.

Аврил Лавин, Let Go, Холивуд и как изпълнителката получи звезда на алеята на славата

Голямото признание за Аврил Лавин

20 години по-късно изпълнителката я получи

Били са забелязани и на партито на Седмицата на модата в Париж за новата кампания на Mugler. Нямало е как тогава да не направи впечатление моментът, в който Tyga целува Аврил, която го е обгърнала с ръце. И все пак двамата са били снимани заедно - докато си проправят път през тълпата, пише People.