Ашли Греъм е успешен модел, а след раждането на близнаците ѝ преди година е и майка на цели три деца. Въпреки всички изпитания и трудности, които предполага съчетаването на това да бъдеш майка и да работиш, моделът не спира да се развива.

Ашли Греъм, провокативната ѝ снимка без дрехи и положителните коментари на феновете

Когато Ашли Греъм остане само по дамска чанта и нищо друго

Нова провокативна снимка от модела

Не спира и да бъде откровена за нещата от живота точно такива, каквито са. Така например вече сподели защо е спряла да кърми близнаците си и редовно споделя свои голи снимки, за да покаже красотата на женското тяло след раждане.

И понеже е открита и говори за всичко Греъм реши да сподели в подкаста Milk Drunk by Bobbie нещо доста интересно, свързано със съпруга ѝ Джъстин Ървин.

Не трябва да очакваме семейството има да се увеличава повече, защото моделът твърди, че Ървин си е направил вазектомия. От Yahoo Life припомнят, че двамата имат три деца. Освен близнаците, които се родиха през 2022 г. те имат и тригодишен син.

Ашли Греъм, голата ѝ снимка и как изглежда коремът ѝ година след раждането на близнаците

Ашли Греъм отново без филтър (дрехи) и задръжки

Майка за пример и приказ

По темата за вазектомията Ашли Греъм споделя още, че вече не ѝ се налага да взема противозачатъчни. Моделът твърди, че процедурата е била изключително лека за съпруга ѝ, като веднага след нея двамата дори са отишли на шопинг заедно.