По принцип, мислим, че Арнолд Шварценегер може да се гордее и с петте си вече пораснали деца - всяко от тях се развиват блестящо в избраните от тях посоки. Но със сигурност в едно от тях той вижда свое копие. И това е детето от извънбрачната му връзка.

Джоузеф Баена е синът на икономката на семейство Шварценегер – Милдред Баена. Признанието на актьора, че Джоузеф е негов син се превърна и в причината за раздялата му с Мария през 2011 г., след 25 години брак и четири прекрасни деца – Патрик (26), Кристофър (23), Кристина (28) и Катрин (30). 

Шварценегер подкрепя незаконородения си син през цялото време. А на 2 октомври, по случай 23- рожден ден, той му засвидетелства любов и уважение и в социалните мрежи.

View this post on Instagram

on

"Честит рожден ден, Джоузеф Баена! Обичам да наблюдавам напредъка ти с тренировките, в работата и във всяка част от живота ти", написа гордият баща до снимката на Баена. "Нямам търпение да видя какво следва. Обичам те!" 

View this post on Instagram

on

Баена е голям фитнес маниак и обича да споделя своите режим, тренировки и напредък в Instagram. Често насочва вниманието и към това колко много прилича на баща си – бивш професионален културист. И, да, на много от тях той изглежда точно като Шварценегер. 

View this post on Instagram

on

На снимка, правена по рано тази година, Баена показва мускулите си, носейки само чифт черни къси панталони и сиви кецове. На нея той пресъздава класическата поза на Шварценегер от 1975 г.

View this post on Instagram

on

С трогателна снимка от детството на Джоузеф пък синът поздравява баща си за неговия рожден ден на 30 юли. "Пожелавам най-щастливия рожден ден на баща ми! Ти си и винаги ще бъдеш Número Uno", пише той.

Знаем, че терминаторът успява да бъде номер едно във всичко, с което се захване. А най-хубавото е, че той е Número Uno и за всичките си децата.