В края на година като 2020-та, осъзнато или не, търсим повече положителни новини, с които да разведрим настроението. А понякога те и сами ни намират - в социалните мрежи например.

Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината за годежа им

Мария Шарапова каза "Да"

Как разбрахме за щастливото събитие

Именно там попаднахме и на доста любопитни снимки, които Ариана Гранде сподели с милионите си последователи. И само с един бърз поглед разбираме, че имаме новина - певицата е сгодена.

В последно време Гранде не обича да говори много за личния си живот, защото си е научила добре урока от предишните несполуки. Затова и нищо чудно да сме пропуснали факта, че от началото на годината има връзка с Далтън Гомес - брокер на недвижими имоти.

Двамата направиха своята премиера като двойка във видеото към песента "Stuck with U" през май, а голяма част от времето си прекарват в условия на самоизолация заради пандемията. Затова и можем да разберем за тях само това, което певицата реши да ни сподели.

Като например факта, че Гранде е получила предложение за брак. Конкретни подробности за събитието не получаваме, но и снимките на големия пръстен с диаманти са достатъчни да задоволят любопитството ни.

"Завинаги и още малко", написа Ариана под снимките със своя бъдещ съпруг. Очевидно времето, което двамата са прекарали само двамата у дома в последните месеци, им е помогнало да разберат, че са един за друг и че искат да прекарат живота си заедно.

Ариана Гранде, новият й дом в Hollywood Hills и луксът за 13.7 милиона долара

Новият дом на Ариана Гранде за 13.7 милиона долара

Лукс с пари се купува

Надяваме се само "Да"-то на певицата да не се окаже прибързано и грешно. Тя вече има един провален годеж зад гърба си - с комедианта Пийт Дейвидсън. Но нека не сме лоши пророци и да й пожелаем този път да е направила точния избор. А съвсем скоро чакаме да я видим в булчинска рокля.