Анна Курникова и Енрике Иглесиас са от светските двойки, които всячески се опитват да запазят личния си живот в тайна. И определено им се получава.

Анна Курникова, Енрике Иглесиас и снимката на малката Маша, за която всички говорят

Снимката на малката Маша, за която всички говорят

Маша май е копие на мама

За всичко, случило се в тяхното семейство, разбираме тогава, когато те решат да ни споделят. Така например въобще не разбрахме кога тенисистката е била бременна - както първия път с близнаците, така и втория, когато роди на любимия си дъщеря.

За съжаление, прекалено рядко имаме възможност да се любуваме на децата, които са толкова красиви, колкото и родителите им. Затова и всяка тяхна снимка, която Курникова публикува в социалните мрежи, си е истински празник.

Този път снимките са две - по една на всеки от близнаците, които навършиха три годинки.

През декември 2017 г. красавицата роди Луси и Николас и изненада всички нас, защото никой не предполагаше, че чака дете, какво остава за две.

Днес момченцето и момиченцето са вече големи чаровници и все повече приличат на мама и на тате. А усмивките им няма как да не заредят и нас с много положителни емоции.

За последен път видяхме Луси и Николас да тичат на кратко видео, с което семейството ни поздрави за новата година. Надяваме се през 2021 появите им в социалните мрежи да станат по-редовни.