Бившата руска тенисистка Анна Курникова и латиноидола Енрике Иглесиас не са от двойките, които споделят много щедро нещата, които се случват зад стените на дома им.

За това говори и фактът, че успяха да опазят в тайна и двете бременности на Анна. А всяка снимка на някой член от семейството е истинска радост за многобройните им почитатели. 

Последната снимка, която пусна Анна в профила си в Instagram, предизвика огромен интерес и лавина от коментари. Тя е на седеммесечната Маша, третото дете на двойката, което се роди на 30 януари тази година.

View this post on Instagram

on

Синеоката хубавица, която според всички е копие на красивата си майка, вече седи сама на дивана и се усмихва очарователно, облечена в красивата си бяла рокля. "Уимбълдън, ето ме и мен", написа Анна Курникова шеговито. Дали малката Маша ще продължи нейната кариера, или пък тази на баща си, само времето ще покаже.

View this post on Instagram

on

Преди време Анна пусна снимка на още много мъничката Маша, която държи на ръце в дома им, а Енрике – видео с нея. 

View this post on Instagram

on

38-годишната Ана Курникова и 44-годишният Енрике Иглесиас имат и близнаците Луси и Николас, които вече са на две годинки и са адски забавни. Това се вижда от видеото, което Енрике сподели. На него близнаците се катерят по гърба на баща си и даже леко го събличат.

Енрике Иглесиас, Луси, Николас и семейните игри на изпълнителя

Кой съблича Енрике Иглесиас

Нова доза семейни забавления