Наскоро една среща на Анджелина Джоли с певеца The Weeknd предизвика сериозни подозрения. Двамата бяха снимани на излизане от популярния сред знаменитостите италиански ресторант "Джорджо Балди" в Лос Анджелис.

Анджелина Джоли, The Weeknd, срещата им в ресторант и слуховете, които тя породи

Има ли нов мъж в живота на Анджелина Джоли

Среща с известен изпълнител събуди сериозни подозрения

И докато всички се чудят романтична вечеря ли е била срещата им, или работна, стана ясно, че двамата отново са били засечени заедно.

Това се е случило на събитие с участието на младия канадския изпълнител Mustafa the Poet в Лос Анджелис на 10 юли.

The Weeknd, който определено има вкус към красивите и известни жени, е бил с приятели, а Анджелина Джоли с дъщерите си - Шайло Джоли-Пит (15 г.) и Захара Джоли-Пит (16 г.). Анджелина и нейните момичета са заснети да гледат внимателно шоуто, докато The Weeknd и приятелите му стоят в група и си говорят.

И въпреки че The Weeknd и Анджелина Джоли не са били заедно, мнозина се зачудиха случайност ли е, че посещават едни и същи събития.

Тази потенциална нова връзка за Анджелина идва на фона на продължаващата бракоразводна битка с Брад Пит, с когото се разделиха през септември 2016 г., припомня Hollywood Life.

Анджелина Джоли, Брад Пит и желанието й да продаде частта си от винената им компания Nouvel

Виното на раздора между Брад и Анджелина

Актрисата не иска да има нищо общо с него

Освен попечителството над децата, те имат да уточняват и други подробности, като винения бизнес, който бившите съпрузи имат във Франция.