Е, вероятно на мнозина от нас ни се е случвало да имаме полет рано сутрин. В такива моменти, признаваме, мислили сме си дали пък да не пътуваме направо по пижама. Не можем да кажем със сигурност бихме ли се престрашили, но явно Анджелина изобщо не се притеснява. Тя знае как да се появи стилно дори и по пижама на летището в Лондон.

Анджелина Джоли, Шайло и забавленията им на концерт на Maneskin

Как се забавляват Анджелина и Шайло

Не само ние сме фенове на Maneskin

Съвсем наистина - тя е била забелязана на едно от лондонските летища, заедно със сина си Пакс в изненадващо облекло. Докато момчето носи изцяло спортни дрехи, Анджелина е заложила на стил "току-що се събудих".

Но не, изобщо не изглежда небрежно, а е успяла да съчетае идеално стил и удобство.

Все пак, комбинацията ѝ се е получила не с просто обикновена пижама, а с такава на марката Valentino. В две части, в класически дизайн с дълги горнище и долнище и в изискан шоколадов цвят, пише Vogue.

Цялостната си визия е допълнила с чехли (но отново маркови, естествено), също в кафяво, както и слънчеви очила (хм... дали пък за да не ѝ личи, че тъкмо се е събудила...).

Анджелина Джоли, Захара, Вивиън и Шайло, и снимките на Without Blood в Рим

Анджелина Джоли - под пара

Актрисата е в Рим с децата си

Дори и така да е, на Анджелина изобщо не ѝ личи да е уморена. Тя просто засенчва всички с чара и стила си, където и да се появи.