Анджелина Джоли рядко дава интервюта, а още по-рядко го прави в дома си. Затова фактът, че е поканила цял екип от британското издание на Vogue, който да отседне в дома й в Лос Анджелис за два дни, за да направи интервю и снимки, е голяма чест за изданието и радост за феновете й.

В интервюто си с Vogue 45-годишната звезда успява едновременно да е откровена, но и да запази дискретност по отношения на личния си живот и отношенията в семейството си. Единственият момент, в който Джоли коментира Брад Пит, е при въпроса за къщата, в която живее с шестте им деца.

"Исках да е близо до баща им, така че сме на пет минути от него."

Доволна е и от факта, че в дома няма стая за кино, но затова пък семейството разполага с голям двор с множество алеи и места за разходки.

На въпрос дали е щастлива, Джоли откровено отговаря, че не знае.

"Последните няколко години бяха трудни за мен, бях се фокусирала върху заздравяването на семейството ми. Нещата бавно се оправят - като топене на ледовете или връщането на кръвта в тялото ти. Но още не съм съвсем готова."

Джоли споделя още, че няма търпение да навърши 50 години. "Усещам, че 50-те ще са моето време. Макар че онзи ден, като скачахме на батута, децата ми казаха: Мамо, недей, ще се нараниш. Не е ли смешно - до вчера играех в екшън филми, а сега децата ми не ми дават да скачам, да не би да се нараня."