В последните месеци Анджелина Джоли се появи на светски събития, които можем да преброим на пръстите на едната си ръка. За сметка на това обаче, през няколко дни актрисата е засичана от папараци в напълно битови ситуации с децата си - боло то на разходка или на пазар в кварталния супермаркет.

Видимо е, че Анджелина все повече страни от звездния имидж и иска да живее напълно нормален живот. Разбира се, това е доста сложна задача, защото всички я разпознават. Но това въобще не я спира да се придържа към своето ежедневие и да възпитава децата си така, както е преценила, че е редно.

Преди дни младата актриса Сара Рамос публикува в профила си в Instagram няколко доста любопитни снимки. На тях виждаме Джоли заедно с Вивиан, Нокс и Шайло да продава био кучешки лакомства в кучешки парк. Доста необичайна гледка, със сигурност.

Снимка 402974

Източник: Instagram / Sarah Ramos

Рамос решава чак сега да качи снимките, които са направени през ноември миналата година. Тя уточнява, че средствата от продадените лакомства отиват в подкрепа на благотворителна организация, грижеща се за животни, предава Daily Mail.

Брад Пит, Чарлийз Терон и Анджелина Джоли - какво ги свързва

Новата жена до Брад Пит, която вбеси Анджелина

Коя актриса му завъртя главата

Освен да се занимава с подобни благотворителни дейности, Анджелина подготвя и поредния си проект - предаване по BBC Learning, насочено към младите.