Ако все още бяха заедно, Анджелина Джоли и Брад Пит щяха да празнуват шестата годишнина от сватбата си. За съжаление, двойката се раздели през септември 2016 г., 12 години след като се запознаха и се влюбиха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит", когато Брад все още беше женен за Дженифър Анистън.

Брад Пит, Дженифър Анистън, "Щури времена в Риджмънт Хай" и първата им съвместна работа след 19 години

Брад и Дженифър - отново заедно

Кой не се радва да ги види отново

Брад и Анжелина имат три биологични и три осиновени деца -Мадокс (19), Пакс (16), Захара (15), Шайло (14) и близнаци Нокс и Вивиан (12).

Въпреки че е една от най-обсъжданите жени в света, едва ли някой я познава по-добре от децата ѝ, пише Mirror. 45-годишната Анджелина направи милото признание за децата си, докато говореше за новия филм на Disney+ "Единственият и неповторим Айвън", на който тя е продуцент.

View this post on Instagram

on

Анимацията е по романа на Катрин Епългейт. Джоли озвучава слончето на име Стела. Вдъхновен от истинската история на пленената горила Айвън, филмът разказва събитията от неговата гледна точка.

Айвън живее 27 г. зад стъклените стени в един мол, свиква с хората и тяхното постоянно присъствие и дори не се сеща за живота в джунглата. Той гледа телевизия, общува си с приятелите Стела и Боб и рисува. Но когато се среща с Руби, бебе слонче, отнето от дивата природа, той вижда всичко през нова призма.

View this post on Instagram

on

"Е, Шайло прочете книгата и после започнахме да я четем заедно и да говорим за Айвън и защо той е толкова специален", казва Анджелина пред Extra. Според нея, много хора могат да се замислят за историята, която е свързана със спазването на обещания.

"Мисля много за хората, за които тази история също се отнася. Очакванията към тях са да бъдат това, което другите предполагат, че са, и те често нямат приятелите или свободата да изразят кои всъщност са и да бъдат тези хора."

Анджелина Джоли, децата ѝ и по какво не искат да приличат на майка си

Децата на Анджелина Джоли не искат да са като нея

Защото всеки сам избира своя път в живота

А на въпроса дали на нея й се е случвало това през през живота, Анджелина признава: "Аз съм такава, каквато съм, защото не знам как да бъда нещо друго... Но ако ме попитате дали мисля, че хората наистина ме познават коя всъщност съм, мисля, че само децата ми могат да обяснят коя съм наистина."