И Анджелина Джоли, и Брад Пит са актьори, но по всичко личи, че децата им не искат да следват стъпките на родителите си. Според Bang Showbuzz и петте им деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиън имат други планове за живота си и различни цели, като предпочитат да се посветят на хуманитарните дела, вместо да се пробват в киното.

Анджелина Джоли и BBC My World - предаването за децата и фалшивите новини

Новата мисия в живота на Анджелина Джоли

Ето с какво се захваща актрисата

Изданието пише, че Анджелина Джоли дори се е опитала да ги убеди да участват в последния ѝ филм "Господарката на злото 2", но никой от тях не е проявил дори и минимално желание.

Най-малката дъщеря на Анджелина - Вивиън, участва в "Господарката на злото" от 2014 г. като младата Аврора, която се играе от Ел Фанинг в по-голямата част от филма. Въпреки това малката е била категорична, че не иска да участва в продължението на филма.

"Вивиън все още не може да повярва, че съм я направила принцеса. Харесва гащеризоните си, не мога да я облека в рокля", споделя Анджелина Джоли пред списание People за участието на дъщеря ѝ в първия филм.

Снимка 445539

Източник: GettyImages

Най-големият син на актрисата се записа в колеж в Южна Корея, а Анджелина казва, че страшно се гордее с него и се радва, че е станал такъв добър човек.

"Той е умен и следва мечтите и целите си, но е и доста див - колкото и балансиран да е, все пак си направи татуировка", казва още актрисата. За нея е важно децата ѝ сами да изберат по кой път искат да поемат, затова и не смята да ги кара да правят нещо против волята и желанията им.

Анджелина Джоли, Брад Пит и общият им бизнес

Новият общ бизнес на Анджелина Джоли и Брад Пит

За какво обединиха сили двамата бивши