Анди Гарсия, който познаваме с емблематичната роля на Винсънт Мансини-Корлеоне във филма "Кръстникът 3" е на посещение в България. Гостуването му вероятно е свързано със снимките на "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ. Актьорът, който е отседнал в София, реши да се поразходи из столицата, за да я разгледа.

За това разбираме от профила му в Instagram, където Анди сподели едно много интересно видео. По време на разходката си актьорът се натъква на уличен музикант, който свири в градинката на Народния театър небезизвестния саундтрак от "Кръстникът".

"Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата", пише под 7-минутното видео, което е направил Анди Гарсия.

От клипчето виждаме как актьорът се приближава към уличния саксофонист и кротко сяда до него, за да изслуша внимателно изпълнението му. След края му Анди Гарсия оставя пари на музиканта и моли асистента си, който очевидно е българин, да попита саксофоностът дали знае кой всъщност е човекът срещу него. По всичко личи, че уличният музикант няма ни най-малка представа. Затова помощникът на Анди Гарсия му обяснява, че това е един от актьорите на филма "Кръстникът", чиято музика той свири.

Ясно си проличава изненадата на музиканта от този факт, който не може да повярва на случващото се. След като сърдечно се поздравява с Анди Гарсия, саксофонистът продължава да свири добре познатия на всички саундтрак по музика на Нино Рота.