В класически черни обувки на висок ток Louboutin Ан Хатауей уверено върви към мястото, където в сряда, 14 септември, се провежда ревюто на Майкъл Корс на Седмицата на модата в Ню Йорк. Кокетно се закача и с камерите, позирайки в кафяв тренчкот с крокодилска щампа. Под него се показва мини пола от същата материя и щампа, почти скрита от тъмен пуловер с висока яка.

Ан Хатауей, Адам Шулман, US Open 2022 и появата им на тенис турнира

Как се забавлява Ан Хатауей

Заобиколена от мъжко внимание

Косата ѝ е прибрана в опашка, а бретонът да пада свободно върху лицето. Докато е навън, тя носи големи слънчеви очила, а под мишницата си държа коктейла чанта.

Освен че е чудно есенно попадение, облеклото на Ан (а и цялостната ѝ визия) моментално ни напомниха за героинята ѝ Андреа Сакс във филма от 2006 г. "Дяволът носи Прада".

Фенове на филма със сигурност помнят момента, когато Андреа отива на интервю за работа в почти същото облекло - кафяво кожено яке върху тъмен пуловер с поло яка. И отново с хваната назад коса и бретон на челото.

Снимка 587844

Източник: GettyImages

Но закачките с филма продължават. На събитието Ан седи точно до главния редактор на Vogue Ана Уинтур. Двете бяха заснети да разговарят оживено, пише Insider. 

Снимка 587807

Източник: GettyImages

Точно заради този кадър се сещаме и за другата звезда от "Дяволът носи Прада" - Мерил Стрийп в ролята на Миранда Пристли.

Ан Хатауей, "Дяволът носи Прада" и кой избор по ред е била за ролята

Кой избор поред е била Ан Хатауей за "Дяволът носи Прада"

Важното е човек никога да не се отказва

Наскоро Ан Хатауей показа любимите си тоалети от филма в публикация в Instagram, а пред Interview Magazine говори с Майкъл Корс за начина, по който изглежда в "Дяволът носи Прада".